Thursday, March 08, 2007

Weet jij wat je bloedgroep is

Gennep (8 maart 2007) Zowel Easy Home Test als Test-Point introduceren vandaag de bloedgroep test. Met deze test is het mogelijk thuis snel en eenvoudig de bloedgroep te bepalen. Ruim de helft van de Nederlanders weten niet wat hun bloedgroep is. Omdat het iets van jezelf is, willen veel mensen het toch weten. Alleen komt het er niet van om het te laten bepalen. Vanaf vandaag is de Easy Home Test Bloedgroep en de Test-Point Bloedgroep Test verkrijgbaar bij de apotheek en drogist.

De test bepaalt zowel de bloedgroep als de rhesus factor. Middels 4 druppeltjes bloed wordt de test op een testkaart gedaan. Als de test is uitgevoerd kan de testkaart (met de meegeleverde plakfolie) als een codicil in de portemonnee worden meegedragen. De methode van bepalen is vergelijkbaar zoals deze gedaan wordt in de professionele laboratoria. Dat betekent dat over de gehele wereld iedere medicus de test kan aflezen.

Alle zelftesten van Imhotep Medical Products voldoen aan alle wettelijke eisen, zijn CE gecertificeerd en vergelijkbaar met de testen die door professionele laboratoria worden gebruikt. Andere testen uit het Easy Home Test en Test-Point assortiment zijn o.a. cholesterol, ziekte van Pfeiffer, syfilis en menopauze, mannelijke vruchtbaarheid, allergie, ovulatie en zwangerschap. Het principe achter deze testen is dat er op een eenvoudige en laagdrempelige manier inzicht verkregen kan worden of er iets aan de hand is of niet.
Voor uitgebreide informatie over deze testen kan men terecht op de website >www.easyhometest.eu en >www.test-point.nl

No comments: