Sunday, December 24, 2006

De Friesland Zorgverzekeringen

Zorgverzekeringen De Friesland heeft als doel de gezondheid van haar verzekerden te bevorderen. Om hieraan tegemoet te komen, is een goede zorgverzekering van groot belang. Daarom bieden wij u naast een goede Basisverzekering de mogelijkheid om te kiezen uit drie aanvullende zorg- en tandverzekeringen. Zo is er voor elk wat wils.

Bent u op zoek naar de beste zorg in combinatie met een scherpe premie? Dan bent u ook in 2007 bij De Friesland aan het juiste adres. Met onze Basisverzekering bent u verzekerd tegen de kosten van de medisch noodzakelijke zorg. Zo zijn onder meer huisartsenzorg, genees- en hulpmiddelen, ergotherapie en ziekenvervoer volledig gedekt.

Voordelen Basisverzekering
De Basisverzekering van De Friesland kent naast de standaarddekking nog een aantal voordelen:

Vrije keuze voor huisarts, tandarts of specialist
U mag zelf bepalen door welke arts of in welk ziekenhuis u zich wilt laten behandelen. Met veel zorgaanbieders hebben we contracten afgesloten. Van inwoners die in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland of Noord-Holland wonen, worden de zorgnota’s meestal direct verrekend met de zorgaanbieder.

Declaraties binnen gemiddeld zes werkdagen verwerkt
Als u niet in bovengenoemde provincies woont, komt het wel eens voor dat u een rekening moet voorschieten. De Friesland betaalt dan alle declaraties binnen gemiddeld zes werkdagen uit. Rekeningen van een ziekenhuis hoeft u overigens nooit voor te schieten.

Recht op kraampakket
Alle aanstaande moeders die bij De Friesland ingeschreven staan, hebben vanaf de zesde maand van de zwangerschap recht op een gratis kraampakket.

Recht op letselschadehulp
Alle verzekerden van De Friesland kunnen kosteloos gebruik maken van gespecialiseerde letselschadehulp. Wij werken hiervoor samen met Sieswerda & Keuning Letselschade Advocaten en zij bieden persoonlijke begeleiding op juridisch, medisch, arbeidsdeskundig en financieel terrein.

Korting op brilvervangende chirurgie
Vindt u het niet meer zo prettig om een bril of contactlenzen te dragen? Dan kan brilvervangende chirurgie uitkomst bieden. Gezien de toenemende vraag van verzekerden op dit gebied heeft De Friesland voor 2006 exclusieve afspraken gemaakt met het Refractie Centrum Noord Nederland te Groningen en HanzeVision Academisch Refractiecentrum Groningen. Verzekerden die zich bij deze centra laten behandelen ontvangen een bijdrage van €300,- per behandeld oog.

Korting op premie bij keuze eigen risico
Als verzekerde bij De Friesland krijgt u in vergelijking met andere verzekeraars een flinke korting op uw verzekeringspremie wanneer u kiest voor een eigen risico.

Eigen risico en no-claim
Bij de Basisverzekering kunt u kiezen voor de volgende eigen risico's: geen eigen risico, € 100,-, € 200,-, € 300,-, € 400,- of € 500,-. Met uw keuze voor een eigen risico verlaagt u uw premie.
De Basisverzekering kent ook een wettelijk verplicht gestelde no-claimregeling tot een bedrag van € 255,-. Bij het beoordelen of u een eigen risico wilt, moet u er rekening mee houden dat bij onverhoopte kosten na het volmaken van de no-claim het eigen risicobedrag voor uw eigen rekening komt.
Basisverzekering in 2007: € 96,00 per maand
www.defriesland.nl

No comments: