Saturday, December 23, 2006

Azivo Zorgverzekeringen

Goed verzekerd, een rustig gevoel
De basisverzekering is voor iedereen gelijk en verzekert u van de meest noodzakelijke zorg. Denk bijvoorbeeld aan uw huisarts, zorg in het ziekenhuis, medicijnen, hulpmiddelen, rolstoelvervoer, bevalling en verloskunde.

De combinatiepolis, wel zo gemakkelijk
Bij Azivo mag u zelf kiezen waar en door wie u wordt geholpen. U kiest niet voor een restitutie- of een naturapolis. Wij houden het simpel met de combinatiepolis. Ontvangt u zorg in de regio, dan stuurt de hulpverlener de rekening rechtstreeks naar Azivo. U kunt ook kiezen voor een behandeling buiten de regio of door een hulpverlener waarmee Azivo geen contract heeft. U ontvangt dan eerst zelf de rekening en stuurt deze daarna aan ons door.

Let op met vergelijken!
Bent u verzekeringen aan het vergelijken? Let dan op. Tel de premie van de basisverzekering en de aanvullende verzekering bij elkaar op. Dat is de totale premie. Kijk ook goed naar de tandartsverzekering. Bij veel verzekeraars moet u die apart afsluiten en apart betalen. Bij ons is de tandartsverzekering vast onderdeel van de aanvullende verzekering. Daarmee kunt u veel geld besparen.

www.azivo.nl

No comments: